Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?order=date&part=snippet&channelId=UC2ZPK3NY0rB1y0MCoDAf5kw&maxResults=10&key=AIzaSyBufgpTIm00R6j5eu7QAm1ZJfYQzYdFFx8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /var/www/vhosts/maglaj.net/httpdocs/ba/opcina.php on line 18
maglaj.net - OPĆINA MAGLAJ - Čestitka povodom nove školske godine
Četvrtak , 20. Feb, 2020

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Čestitka povodom nove školske godine


img

 

Drage učenice i učenici, dragi školarci, želim vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu, mnogo uspjeha u učenju i što bolje ocjene.

Prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, želim dobrodošlicu, uz želju da im škola postane mjesto radosti i druženja, gdje će steći i brojne nove prijatelje, te provesti svoje nezaboravne godine.

Ostalim učenicima osnovnih i srednjih škola želim da svoje školsko vrijeme provedu u kreativnosti i radu, prijateljstvu i uzajamnom prihvaćanju, uz učitelje, nastavnike i profesore koji će im, zajedno s roditeljima, biti istinska podrška u učenju.

Dragi školarci, svojim radom, trudom i zalaganjem potaknite i druge školske kolege, sarađujte međusobno, dijelite s drugima, budite marljivi i predani, kreativni i odlučni, a rezultati i dobre ocjene neće izostati.

Upućujem apel svim učesnicima u saobraćaju da prilikom izlaska na ceste, posebno u blizini škola i pješačkih prijelaza, obrate maksimalnu pažnju na djecu i učenike, a vi dragi školarci također da budete oprezni.

 

NAČELNIK OPĆINE

Mirsad Mahmutagić