Četvrtak , 18. Apr, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

''Movember to Remember'' 27. novembar restoran ''Intermezzo'' Kraševo

img

Manifestacija "Movember" obilježava se širom svijeta kao preventivno djelovanje i podizanje svijesti muškaraca o opasnosti bolesti karcinoma prostate. Naime, muškarci u mjesecu novembru puštaju bradu ili brkove u svrhu solidarnosti.

Po prvi put na našoj regiji grupa mladih entuzijasta, tri poznata berbera sa područja Maglaj, Jelah i Tešanj napravit će svojevrsni show program predstavljajući najnovije trendove šišanja i uređivanja kose, brade i brkova kod muškaraca. Adel Husić iz Maglaja, Admir Grebić Jelah i Ajdin Hodžić iz Tešnja nastupit će u srijedu 27.11.2019. sa početkom u 20 sati u poznatom restoranu "Intermezzo" Kraševo, Tešanj, a svi prisutni moći će iskoristiti ovaj povod te besplatno srediti bradu ili brkove.

Također, biće organizovan izbor najorginalnije i najljepše brade a pobjednici će dobiti vrijedne nagrade kao i modeli koji se odluče na promjenu imidža. Organizatori se nadaju da će ovakve manifestacije postati tradicionalne te vas pozivaju da uveličate ovaj događaj svojim prisustvom.






maglaj.net