Četvrtak , 28. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Kompanija PERO proslavila 7 godina uspješnog rada Prodajnog centra u Maglaju (FOTO)

img

U četvratk 05.12.2019. godine u caffeteriji “TABASCO” u Maglaju proslavljena je 23. godina od osnivanja firme PERO Zenica d.o.o. i 7 godina uspješnog poslovanja u Maglaju.

Veliki broj zvanica i uposlenika firme PERO uživao je u ugodnom druženju, lijepoj atmosferi i delicijama ljubaznog osoblja Caffeterije. Sve to bilo je popraćeno prelijepim muzičkim izvedbama Renate Bagarić i njenog pratitelja.

U pozdravnom govoru, vlasnik i manager firme, Mladen Perić zahvalio se, prije svega, svim KUPCIMA i partnerima na suradnji u svim ovim godinama, kao i voditelju podružnice PERO u MAGLAJU gosp. Edinu Salatoviću i njegovom timu u Maglaju. Rekao je da je PERO napravilo rekordnu godinu da je raslo u svim poslovnim segmentima kako u Maglaju tako i u ostalim poslovnim centrima, Zenici, Jajcu i Varešu. Planovi za 2020. godinu su napravljeni i očekuju da ona bude još uspješnija od ove godine unatoč najavama recesije sa Zapada.

Naročito ga raduju 3 NOVE SOLARNE ELEKTRANE koje su već postavljene na krovovima poslovnih objekata firme, a od kojih je jedna upravo u Maglaju. Nada se da će ova u Maglaju, budući da se nalazi neposredno pored magistralnog puta M17, definitivno biti zapažena i zauvijek izmjeniti sliku, a i kompletnu paradigmu Maglaja u pozitivnom smislu.

Druženje je potrajalo na radost i zadovoljstvo svih prisutnih do kasnih poslijepodnevnih sati, a više o atmosferi možete vidjeti na fotografijama klikom OVDJE.


maglaj.net