Subota , 20. Apr, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Defakto Dostava - brzo i jednostavno!

img

Defakto Dostava je platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda, namirnica, hrane, poklona i slično. Kupci mogu iz udobnosti svog doma, posla ili nekog drugog mjesta pozivom našeg Call Centra naručiti bilo koji proizvod po želji. Dostava stiže na Vašu adresu brzo i jednostavno.

Hrana

Defakto Dostava Vaše omiljene hrane iz svih restorana i objekata sa brzom hranom. Ne možete da izađete do prodavnice zbog gostiju ili nekog drugog razloga, a potrebni su Vam hrana i piće, mi smo tu za Vas. Iz kog god restorana da želite hranu, mi ćemo Vam je donijeti. Naš zadatak je da dostavu isporučimo u rekordnom roku na Vašu adresu. Pozovite naš Call Centar direktno na brojeve.

Namirnice

Dostava namirnica iz Binga, Konzuma, Mega Diskonta, Fisa i svih ostalih prehrambenih lanaca u Maglaju i šire. Defakto Dostava Vam stoji na raspolaganju za sve namirnice koje su Vam potrebne. Na Vama je samo da napravite spisak, a mi ćemo se pobrinuti da stigne u najkraćem periodu na Vašu adresu. Obično to bude u roku od od 45 min. Trudimo se da Vam olakšamo i obavimo kupovinu umjesto Vas. Pozovite naš Call Centar direktno na brojeve.

Ostalo

Dokumenti, paketi, lijekovi, pokloni, cvijeće i druge stvari po dogovoru. Mogućnost dostave i u druge gradove u BiH, kao i preuzimanje stvari za Vas. Trudimo se da uštedimo Vaše dragocjene vrijeme I obavimo poslove umjesto Vas. Pozovite naš Cll Centar za više informacija.










maglaj.net