VIJESTI - NOVOSTI - NEWS
 

FOTO: Redovan filmski repertoar u maglajskom kinu posljednjih mjeseci

Datum: 10.01.2018 | 14:55


Broj pregleda: 1103Maglajsko kino je intenzivnije sa radom počelo u mjesecu oktobru 2017. godine. Tačnije, prvi film je prikazan 19. oktobra i od tog datuma naši sugrađani imaju priliku svakog četvrtka i petka gledati filmove svjetskih produkcija u pretpremijernim i premijernim prikazivanjima.

Neki od filmova koji su do sada prikazani: Snjegović, Thor, Ubistvo u Orient Expresu, Ferdinand, Stigo ćale, Justice League, Star Wars, Jumanji, 24 Hours...

Najposjećeniji film bio je zasigurno Thor, a drugo mjesto pripada popularnoj komediji Stigo ćale. U Domu kukture "Edhem Mulabdić" Maglaj brinu i o našim najmlađima pa tako su mališani do sada mogli gledati Olafovu avanturu, Moj mali Pony, Coco koji je osvojio Zlatni globus za najbolji animirani film.

U ovoj godini nastavljamo ovim tempom. Svakog četvrtka i petka naši sugrađani imaju priliku gledati filmove svjetskih izdavača kao što su Walt Disney, Marvel, Universal, Paramount...

Značajno je da kino u Maglaju posjećuju i gledaoci iz susjednih općina.

Pozivamo sve ljubitelje sedme umjetnosti da svoje slobodno vrijeme iskoriste na najbolji mogući način u našem i vašem kinu, koje je toplo, savremeno opremljeno i plijeni svojim atraktivnim izgledom, poručuju iz DK "Edhem Mulabdić" Maglaj.

Budite u toku svih dešavanja i pratite INSTAGRAM profil ili FACEBOOK stranicu Doma kulture.


maglaj.net
NAJNOVIJE

19.04.2018. | 15:43

Prognoza vremena do kraja aprila

19.04.2018. | 14:27

CIK: Sa biračkog spiska izbrisano 4.000 preminulih osoba

19.04.2018. | 11:55

JAVNI OGLAS za imenovanje tri člana Općinske izborne komisije Maglaj 
 NAJČITANIJE - 30 DANA
 OPĆINA MAGLAJ
 ZDK
 FEJS PREPORUKE
 

Copyright 2005-2018 maglaj.net
Design and development by MAGNET Studio d.o.o.
Sva prava zadržava autor stranice.