Četvrtak , 28. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

RK Maglaj okončao sezonu u Premijer ligi BiH: ''Hvala svima koji vjeruju u nas i koji vole RK Maglaj''

img

Utakmicama posljednjeg 30. kola, okončana je rukometna Premijer liga BiH, sezona 2020/2021. Rukometaši Izviđača prvaci su Bosne i Hercegovine, a Maglaj je na kraju sezonu završio na 11. poziciji sa 25 osvojenih bodova.

Na zvaničnoj FB stranici RK Maglaj se oglasio porukom:

"Bila je ovo jedna od naših najtežih i najizazovnijih sezona. Pandemija je dodatno otežala cjelokupnu situaciju. Mnogi su nas otpisali, još na početku sezone, govorili su da nećemo opstati, upisivali su nam poraze i prije nego smo izašli na teren. Da, uvijek može bolje. Ali mi smo uspjeli! Borili smo se, svaki dan, svaku utakmicu. Nismo se predavali, vjerovali smo i ponosni idemo dalje.

Hvala našim navijačima koji ipak nisu prestajali vjerovati, koji su nam nemjerljivo nedostajali na tribinama, ali koji su itekako bili uz nas. Najbolji ste!

Hvala našim sponzorima, partnerima i prijateljima kluba. Posebno se zahvaljujemo našoj opštini i načelniku Mirsadu Mahmutagiću. Hvala što ste prepoznali našu priču i našu borbu. Nastavljamo i dalje pisati dobre priče i rezultate.

Hvala UO i našem predsjedniku Braci Bradariću koji su uvijek iznalazili rješenja za izazove i probleme.

Hvala našem šefu stručnog štaba Erminu Bajriću i igračima koji su se borili, radili i trudili. Hvala što ste časno predstavljali grad i klub.

Hvala. Svima koji vjeruju u nas i koji vole RK Maglaj. Idemo dalje, bit' ćemo #uvijekjaci"



maglaj.net