Petak , 29. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Općinski načelnik upriličio prijem za Selvera Mahmića

img

Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić upriličio je prijem za Selvera Mahmića, Maglajliju koji je pobijedio u polufinalnom meču Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige u srednjoj kategoriji ( -84 kg). Takmičenje je održano u Zaboku u Hrvatskoj, a 22.oktobra očekuje ga finalni meč.  Načelnik je uputio iskrene čestitke i poželio mnogo uspjeha u nastavku.

Čestitam ti od srca na uspjehu i želim da još mnogo toga ostvariš, ali bez velikih povreda. Ponosni smo na tebe. Hvala ti na postignutim rezultatima. Borba je bila fantastična, zaista si dominirao. Ja kao načelnik, sve što budem mogao podržati, zaista sam tu“, kazao je načelnik Mahmutagić.

Selver Mahmić zahvalio se načelniku na podršci i istakao kako će dati sve od sebe da i dalje predstavlja Maglaj u najboljem svjetlu.

Ova podrška mi itekako znači, to se ne može opisati riječima. Podrška je pristigla kako od načelnika, tako i od Maglajlija i drugih državljana BiH. Poziv načelnika za današnji prijem me zaista obradovao i ovim putem se iskreno zahvaljujem na svemu. Pripreme za finalni meč su u toku i vjerujem da će ishod biti zaista dobar“, kazao je Mahmić.



(maglaj.ba)