Nedjelja , 05. Dec, 2021

EKSTRA PONUDA - PRODAJA STANOVA

MEGATAS - PRODAJA STANOVA - MAGLAJ - CENTAR

Ne propustite priliku za kupovinu stanova u stambeno-poslovnom objektu u strogom centru Maglaja, koji je u fazi izgradnje. Trenutno je na objektu u toku druga faza izgradnje koja obuhvata gradnju viših etaža, a kompletan završetak radova planira se za decembar 2019 godine. MEGATAS kao nosilac projekta vrši prodaju stanova koji su fleksibilnih dispozicija i to veličine od 30 do 80 metara kvadratnih. Kompletan stambeno-poslovni objekat gradi se prema modernim standardima, a koji nalažu ugradnju nosivih armiranih betonskih zidova.

MEGATAS stambeno-poslovni objekat posjedovat će: terase, lođu, vodu, električnu energiju, sistem kanalizacije, centralno grijanje, telefonski priključak, interfon, kablovsku televiziju, ostavu, vatrodojavni i sistem video nadzora.

Prilikom izrade same fase, poseban naglasak biti će na termozvučnim izolacionim svojstvima, zbog čega će biti urađena fasada od fasadnih zidova zidanih šupljom opekom (25cm) u produžnom cementnom malteru i termoizolacijom(10cm) te završnom silikatnom žbukom. Ugrađenom petokomornom PVC stolarijom sa dvoslojnim termopan staklom biti će postignuta izvrsna termoizolacijska svojstva.
NAPOMENA: Pošto je riječ o novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu budući vlasnici stanova su OSLOBOĐENI plaćanja poreza


Slijedi grafički prikaz stanova