Subota , 18. Sep, 2021

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

img

Treći javni poziv za prijave lokalnih ekoloških akcija

U okviru trogodišnjeg projekta “Misli o prirodi” koji implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD) uz potporu Švedske, Udruženje građana Fojničani (UGF), u suradnji i uz podršku Fonda zaštitu okoliša Federacija BiH te općina Maglaj, Usora, Zavidovići i Žepče, raspisuje:

 

img

Javni poziv za pravna i fizička lica registrovana za obavljanje taksiprijevoza sa područja općine Maglaj

Općina Maglaj na osnovu člana 10. Odluke o organizaciji i načinu obavljanja taksiprijevoza putnika na području Zeničko-dobojskog kantona - Novi prečišćeni tekst („Službene novine Zeničko-dobojskog kantona“ broj: 10/19) i člana 12. stav 5. Pravilnika o načinu korištenja, redu i radu na taksistajalištima, rasporedu taksivozila na taksistajalištima i kriterijima za raspored taksivozila na taksistajalištima na području općine Maglaj (“Službene novine Općine Maglaj”, broj: 8/19 od 30.09.2019. godine),

 

img

Čestitka povodom nove školske godine

Dragi osnovci i srednjoškolci, želim vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu, mnogo uspjeha u učenju i što bolje rezultate.

 

img

Predstavnici Unije turskih općina posjetili Maglaj

Danas je u ime Unije turskih općina gospodin Yalçın YILMAZ sa saradnicima posjetio općinu Maglaj i sastao se sa načelnikom općine Mirsadom Mahmutagićem i saradnicima. Razgovarali su o budućoj saradnji i potencijalnim projektima koje bi zajednički mogli realizovati u Maglaju.