Srijeda , 01. May, 2024

SPORTSKA DEŠAVANJA

Ekipa ''Kepić d.o.o.'' pobjednik 61. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

img

Finalnim susretom koji su odigrale ekipe "Kepić" d.o.o. i "Auto otpad FM", spuštena zavjesa na 61. Memorijalni Malonogometni zimski turnir "Natronovi branioci Maglaja".
 
Posjetitelji su u prethodnih 20 dana mogli da uživaju u golovima, asistencijama i dobrim potezima, a na kraju je jedna ekipa pokazala najviše te zasluženo osvojila titulu pobjednika.
 
U utakmici za treće mjesto ekipa "Koka Čobe" je na pogon Pranjića pobjedila ekipu "AB Tehnic" Kakanj, te tako osvojila svoj prvi pehar nakon dugogodišnjeg učestvovanja. Vrijedi istaći da su momci iz Kaknja bili pravo osvježenje ovogodišnjeg turnira.
 
U finalnom okršaju ekipa "Kepić" d.o.o. je bila bolja od prošlogodišnjeg osvajača, ekipe "Auto otpad FM" rezultatom 6:4, te su tako zasluženo digli pehar pobjednika.
 
Za najboljeg golmana proglašen je Emrah Porča iz ekipe "Kepić" d.o.o. koji je na finalnoj utakmici konstantno održavao svoju ekipu u prednosti bravuroznim odbranama.
 
Za najboljeg strijelca proglašen je Igor Pranjić iz ekipe "Koka Čobe", koji je odigrao fantastičnu utakmicu za treće mjesto gdje je postigao 4 pogotka.
 
Najbolji igrač turnira je Anel Dedić iz ekipe "Auto otpad FM" koji je od grupne faze pa sve do finala vodio svoju ekipu a kroz ovaj turnir stigao je i do brojke od 9 golova.
 
 
 
maglaj.net